Bőrápolás

A Babor kiváló minőségű szépségápolás, amelyet a legújabb ismeretek, és a természetből nyert aktív hatóanyagok egyedülálló összjátékával fejleszettek ki. Természetes eredetű, igen hatékony összetevők garantálják a maximális hatékonyságot.

Árlista
Budapesti kozmetika

Az ápolási rendszerem a bőr mindkét kulcsfontosságú ismérvére alapoz, a bőrtípusra és a bőr állapotára. A bőrtípus genetikailag meghatározott, ugyanúgy örökkévaló, mint az ujjlenyomat.

Árlista
Budapesti kozmetika

A bőrállapot független a bőrtípustól, de függ a modern életkörülményektől, mint: stressz, lelki terhelés, környezeti hatások. Száraz, zsíros, kombinált bőrtípusokat különböztetünk meg. Bőrállapot szerint érzékeny, igénybe vett, igényes, és tisztátalan bőröket különböztet meg.

Árlista
Budapesti kozmetika

MILYEN BŐRE VAN ÖNNEK? Egy személyes INGYENES Bőrdiagnosztika során megtudhatja, hogy Önnek milyen bőre van. A professzionális bőrelemzés után megkapja a személyes bőrápolási profilját, amely kifejezetten az Ön bőréhez igazodva tökéletes hatást fejt ki.

Árlista
Budapesti kozmetika

A legújabb ismeretek szerint a bőr szépsége nem csak az öröklődéstől függ. Nagy részben 2/3 részig önmagunk is tehetünk érte. Így Öntől is függ, hogy a mindennapi ápolás során bőrét a megfelelő hátóanyagokkal célzottan feltöltse és fiatalos állapotát megtartsa. Induljunk el együtt, a szépséghez vezető közös úton.

Árlista
Budapesti kozmetika